Updates

BOS+ achter de schermen – een blik op heden en toekomst van bossen in Vlaanderen en de wereld

Het wordt een kleinschalig, kwalitatief event waarbij u kan proeven van streekproducten uit de tropische gebieden waar we actief zijn. We nemen u daarnaast ook mee in Gent tijdens een bijzondere wandeling in de stad en nodigen heel wat boeiende sprekers uit. We bieden u een lekkere lunch aan in het Gents Ecologisch Centrum (GEC) en laten u uiteraard ook verder kennismaken met onze acties en projecten. Voor iedereen is er op het einde ook nog een klein en toepasselijk aandenken. Het volledige programma vindt u onderaan deze pagina. 

Het event vindt plaats op vrijdag 18 oktober in het GEC, op 100 meter van het treinstation Gent-Sint-Pieters, van 9:30 tot 14:00 uur. Inschrijven kan door je hier onderaan in te schrijven.

 

Opgelet! De inschrijving is gratis, maar wel verplicht. We bestellen eten, drank, materiaal en steken tijd in de organisatie van dit event. We willen iedereen die zich inschrijft dus ook graag vragen om ook effectief aanwezig te zijn. Zo niet, maakt BOS+ onnodige kosten, wat we absoluut willen vermijden. Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot dan! 

Volledige programma 

  • 9u30: Ontvangst met koffie, thee, en licht ontbijt 

  • 10u00: Getuigenis algemeen directrice Laure De Vroey, BOS+-medewerkers uit Latijns-Amerika en Liesbeth Andries, coördinatrice mondiaal beleid van de provincie Antwerpen 

  • 11u05: Pauze met koffie en thee en kleine versnapering 

  • 11u15: Onze educatieve werking en steun aan BOS+ 

  • 12u00: Eten groep 1 in ‘t GEC en wandeling groep 2 

  • 13u00: Eten groep 2 in ‘t GEC en wandeling groep 1  

  • 14u00: Klein aandenken 

Terug

Inschrijven

We gebruiken jouw telefoonnummer enkel om je te contacteren over dit evenement

Adresgegevens

Bosbeleving

Bosbadweekend 2024

Kasterlee
Film

Film in het Bos – Encanto – Oostrozebeke

Oostrozebeke
bekijk de volledige kalender