Updates

Verjaardagsbos

Gert Arijs

21 Donaties
€ 784,00 Ingezameld bedrag
€ 37,33 Gemiddeld bedrag

Dag! Een wild bos, dat past bij mijn kapsel. Je kan eventueel zelf komen mee planten, op een later tijdstip. Graag tot 13 augustus! Gert

Schenk een boompje

Charlotte Pieters

Wat een prachtig idee en gebaar! Een Gert-bos! Daarin willen we de paddestoelen komen zien en een nieuwe soort pissebed vinden. Of gewoon genieten van elkaar nog eens te zien! Jaarlijkse traditie? Gelukkige verjaardag!! Liefs mycolotje en co xxx

Greet Colen

Hiep hiep hoera voor Gert! 40! Gelukkige verjaardag, geniet ervan!

Greet Colen

Hiep hiep hoera voor Gert! 40! Gelukkige verjaardag, geniet ervan!

Barbara De Jonghe

Поздравляем с 40-летием! С любовью, Барбара и компания

Daan en Evelontje Miel, Tuur en Janne

Gefeliciflapstaart lieve Gert. Wij bouwen graag mee aan een mooi bos. Je bent onze beste verre vriend. Wij zitten met veel plezier 1,5u in de auto om je persoonlijk te komen feliciteren. Tot zo! ❤️

Ivo De Wispelaere

Gelukkige verjaardag Gert! Graag had ik hier een of andere leuke woordspeling ivm bomen of bossen geplaatst, maar blijkbaar zijn alle leuke woordmopjes al opgebruikt door de andere bomenschenkers! Wel jammer, maar ik ga er niet eeuwig over blijven doorbomen ;-).

Laad meer

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Gert Arijs".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.