Updates

de plantactie van het geboortebos van Jacob Pasmans

Op 11 december 2022 wordt het geboortebos van Jacob Pasmans aangeplant. De kleine spruit zag begin 2022 het licht en zijn ouders kozen ervoor zijn leven te vieren met een bos. BOS+ is enorm opgetogen deze speciale gebeurtenis te mogen meevieren en ontvangt de ouders en alle donateurs met heel wat enthousiasme op de plantactie van het geboortebosje.

Het geboortebos zal geplant worden op landbouwgrond in Heist-op-den-berg (zie kaartje). Die grond krijgt nu een nieuwe bestemming.

Uitnodiging plantactie

Bij deze nodigen de ouders van Jacob Pasmans jou uit om op 11 december vanaf 13 uur tot 16 uur de vele boompjes die werden geschonken te helpen planten.

Wat voorziet BOS+?

BOS+ zorgt dat het planten in goede banen geleid wordt. Onze experten ter plaatse zeggen je waar elke boomsoort moet komen en hoe je een boompje zo goed mogelijk plant. 

Verder zorgen wij voor lekkere soep om je op te warmen en een plekje om te schuilen indien het begint te regenen.

Praktisch

  1. Trek warme, waterdichte kledij en laarzen aan.
  2. Neem zelf iets mee om te drinken.
  3. Draag handschoenen die vuil mogen worden.
  4. Kom op het aangegeven tijdstip.
  5. Probeer in de mate van het mogelijke met de fiets of het openbaar vervoer te komen (station Melkouwen). Indien je komt met de wagen, probeer dan te carpoolen. Parkeren kan aan het station van Melkouwen. Die parking is in de straat Alflaar, op het kruispunt met Melkouwen. De plantactie gaat door tegenover Melkouwenstraat 20, op het perceel aan de overkant van de weg en is bereikbaar via een kleine toegangsweg. Dat is een kleine 10 minuutjes wandelen (zie kaartje hieronder).

Terug

Inschrijven

Registreren kan nog tot 11/12/2022 (01u00)

Plantactie

Plantactie in Heist-op-den-berg

Heist-op-den-berg
Plantactie

Plantactie in Lievegem

Lievegem
bekijk de volledige kalender