Updates

Klimaatmars

Begin dit jaar verscheen het zeer ontnuchterende zesde IPCC-syntheserapport over de toestand, gevolgen en oplossingen van de klimaatverandering. Samengevat: om een nog veel ergere impact te vermijden, moeten de meeste landen heel dringend een veel ambitieuzer klimaatbeleid beginnen voeren. Het gebruik van fossiele brandstoffen moet pijlsnel omlaag en wereldwijde ontbossing moet zo snel mogelijk aan banden worden gelegd. Op 3 december komt BOS+ daarom samen met de andere leden van de Klimaatcoalitie op straat, om van onze overheden een veel daadkrachtiger én sociaal rechtvaardig klimaatbeleid te eisen. 

Voor u denkt 'de zoveelste klimaatmars': aan de vooravond van regionale, federale én Europese verkiezingen wordt het een heel belangrijke editie. We mikken op een heel grote opkomst, zodat de politiek klimaat niet meer onder de mat kan schuiven. Het zou hét verkiezingsthema moeten worden.  

Voor wie samen met ons in actie wil komen: wij willen het grootste wandelende bos ooit op de been brengen! Blokkeer 3 december alvast in uw agenda en spread the word. Want elke tiende van een graad telt

Terug
Film

ONZE NATUUR – Aarschot

Aarschot
Bosbeleving

Bosbadweekend 2023

Kasterlee
bekijk de volledige kalender