Updates

Plantactie herdenkingsbos Lochristi

© Lars Soerink

Op 10 december 2023 wordt het groot herdenkingsbos voor slachtoffers van psychisch lijden aangeplant. BOS+ voelt zich vereerd haar steentje hieraan te mogen bijdragen en ontvangt alle donateurs, familie, vrienden en de nabestaanden van de slachtoffers graag op de plantactie van het herdenkingsbos.

Het bos zal geplant worden in Lochristi, op de locatie met coördinaten 51.129552, 3.870306. 

Uitnodiging plantactie

Bij deze nodigen BOS+ en de gemeente Lochristi je graag uit om op 10 december 2023 vanaf 11u tot 13u30 op de locatie met coördinaten 51.129552, 3.870306 de vele boompjes die werden geschonken te helpen planten. 

Indien je met de wagen komt, gelieve dan zoveel mogelijk te carpoolen. Je kan je wagen parkeren in de Oosteinde. Reken op een 10-tal minuten stappen tot op het terrein.

Ben je niet goed te been? Dan kan je parkeren aan de Lisdoddeweg. Van daaruit kan je te voet tot aan het terrein (met coördinaten 51.129552, 3.870306) geraken. 

Wie met de fiets komt, kan navigeren naar  fietsknooppunt 71 in de Oosteinde. Van daaruit moet je vervolgens de Hellestraat nemen, links afslaan aan de watermuntweg en dan rechts afslaan om de Hellewegel te nemen. Deze rijd je vervolgens door tot je aan het terrein komt. 

Wat voorzien BOS+ en de gemeente Lochristi?

BOS+ zorgt dat het planten in goede banen geleid wordt. Onze experten ter plaatse zeggen je waar elke boomsoort moet komen en hoe je een boompje zo goed mogelijk plant. 

Verder zorgen de gemeente Lochristi en BOS+ voor lekkere soep en warme chocomelk om je op te warmen en een plekje om te schuilen indien het begint te regenen.

Enkele tips 

  • Trek warme, waterdichte kledij en laarzen aan. 

  • Neem zelf wat snacks en/of iets om te drinken mee.

  • Draag handschoenen die vuil mogen worden.

  • Kom op het aangegeven tijdstip.
Terug

Inschrijven

Plantactie

Publieke plantactie Ham

Ham
Plantactie

Publieke plantactie Wetteren

Wetteren
bekijk de volledige kalender