Updates
© Stijn Raepsaet

Joker en BOS+

Investeer mee in bossen en biodiversiteit

Ik doe mee

Bescherm het Amazonewoud in Ecuador

Reizen is een fantastische manier om in contact te komen met andere mensen en omgevingen. Dat zorgt voor meer begrip en waardering. Tegelijk heeft reizen ook een negatieve impact: de uitstoot van CO2, een gas dat mee verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde.

Investeren in bossen is een deel van de oplossing. Door te investeren in het behoud en herstel van bossen en biodiversiteit, investeer je in echte koolstofreservoirs. Want bossen halen CO2 uit de lucht en leggen deze voor jaren vast in het hout, de bladeren en de bodem.

Als Joker-reiziger kan je mee investeren.

Alle bijdrages gaan integraal naar het behoud en herstel van het Amazonewoud in Ecuador. BOS+ en de Ecuadoriaanse organisatie Yakum werken er samen met de inheemse gemeenschappen aan herbebossing, het opkweken van bomen en het in kaart brengen van het bos.

Lees meer over het project waarin ook jij kan investeren

 

Investeer mee

Doe een bijdrage voor jou of je hele gezin. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.

Adresgegevens

Voor het fiscaal attest hebben we je adresgegevens nodig

Wij gebruiken enkel het telefoonnummer als er problemen zijn met uw gift