Updates

Kenniscentrum

We vullen ons kenniscentrum continu aan met publicaties en informatie over bos, bomen en natuurlijk ook over meer dan bomen alleen. Ook op deze pagina: de Bosrevue. Schrijf je in op deze maandelijks nieuwsbrief vol wetenschappelijk bosonderzoek en praktische beheertoepassingen. Of heb je eerder nood aan laagdrempelige informatie over onze thema’s? Neem dan deel aan onze Bospraatjes.

Bosrevue

Sinds 2002 vertaalt Bosrevue wetenschappelijk bosonderzoek naar praktische beheertoepassingen op het terrein. Elke maand verschijnen er telkens twee nieuwe artikels. Schrijf je in voor de Bosrevue en ontvang maandelijks de gratis e-zine.

Meld je aan voor de Bosrevue

Bospraatjes

BOS+ organiseert sinds 2021 de bospraatjes. Dit zijn laagdrempelige, Nederlandstalige en gratis lezingen, debatten, presentaties enzovoort over BOS+ – thema’s. Wil je graag eens deelnemen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Meer weten

Brochures, infographics & jaarverslagen

U bent benieuwd wat BOS+ precies uitspookt? Welke terreinacties gebeuren er in België en Zuid-Amerika, wat zijn de nieuwste educatieve projecten, hoe doet BOS+ het in de media en hoe ziet het financiële plaatje eruit?

Alle brochures, …

Andere downloads

Hier vindt u tal van andere downloads, waaronder handleidingen, beleidsnota’s, rapporten en activiteiten.

Andere downloads

Bosrevue op papier