Updates

BELEEF HET BOS

Studies tonen aan dat vertoeven in het bos goed is voor je gezondheid. Ontdek onze tips voor jong en oud wat je allemaal kan beleven in een bos.

Wandelingen en fietstochten

We stippelden met zorg heel wat wandelingen en fietstochten voor jou uit die je in en langs bossen leiden.

Meer weten
© Vilda

Dokter bos

Dokter bos is er voor jong en oud, in ons dagelijkse leefomgeving en in de zorg. Bossen en bomen zorgen voor onze gezondheid.

Meer weten

TREK MET JOUW KIND HET BOS IN

Wij geloven dat spelen in het groen kinderen gezonder, gelukkiger en slimmer maakt. Vind hier inspiratie op maat van kinderen en jongeren.

Meer weten

Cultuur in het bos

BOS+ laat het bos van begin tot einde een integraal onderdeel vormen van een artistieke beleving. We nodigen het brede publiek uit om te genieten van een Film in het Bos, een dansvoorstelling in het bos of een luisterwandeling in het bos in jouw buurt.

Meer weten

Film in het bos

Heb je als organisatie een stukje bos of natuur dat perfect kan omgetoverd worden tot filmlocatie? Organiseer dan eens een Film in het Bos.

Dans in het bos

Ontdek of organiseer je liever zelf een dansvoorstelling die letterlijk begint en eindigt aan de bosrand.

Luisteren in het bos

Trek je wandelschoenen aan, neem je koptelefoon en zoek je weg door het fascinerende landschap van Rodeland, een landschapsproject op het grondgebied van de gemeenten Gavere, Melle, Merelbeke en Oosterzele.