Updates

Steun BOS+

BOS+ volhardt in de bosheid: al meer dan 50 jaar voeren we een verbeten strijd voor meer en beter bos, in Vlaanderen en de wereld. Je kunt ons op allerlei manieren helpen.

Word donateur

Wil je eenmalig of op regelmatige basis een bijdrage leveren aan een bosrijke en gezonde aarde? Word dan donateur van BOS+, zo help je ons vandaag én op langere termijn. Dit ondersteunt de gehele werking van BOS+ en zorgt ervoor dat onze werking meer impact heeft omdat we beter vooruit kunnen plannen.

Zowel eenmalige als maandelijkse giften zorgen er o.a. voor dat we:

  • snel en efficiënt kunnen reageren bij ontbossingsdossier waarbij we een advocaat onder de arm moeten nemen;
  • onze organisatie duurzaam kunnen uitbouwen zodat we onze missie verder kunnen nastreven, vandaag, morgen en in de verdere toekomst;
  • lokale inheemse gemeenschappen in de tropen kunnen blijven ondersteunen;
  • innovatieve educatieve projecten kunnen blijven uitwerken; 
  • meer kinderen en volwassenen het bos in krijgen;
  • blijven wegen op het bosbeleid;

Steun de organisatie

Start je eigen actie

Doe mee met een sponsorloop, organiseer een evenement om geld op te halen voor ons of ga op stap en laat je sponsoren. Met jouw steun zorgen wij voor bosrijker Vlaanderen. 

Naar het actieplatform

Plant een boom; investeer in het bosfonds

Jouw investering in het bosfonds, geeft garantie op meer bos en bomen in Vlaanderen en de tropen. De steun gaat uitsluitend naar bosaanplantingen in Vlaanderen en de tropen. Samen gaan we voor netto-boswinst en verzekeren we extra bos zonder dat er elders bos sneuvelt.

Ga voor meer bos

Laat na via je testament

Kies je ervoor om de wereld iets moois na te laten? Dat kan door BOS+ op te nemen in jouw testament.

Naar nalatenschappen

Word donateur

BOS+ volhardt in de bosheid: al meer dan 50 jaar voeren we een verbeten strijd voor meer en beter bos, in Vlaanderen en de tropen. Wil je ook een bijdrage leveren aan een bosrijke en gezonde aarde? Word dan donateur van BOS+, zo help je ons vandaag én op langere termijn, ondersteun je de gehele werking en zorg je ervoor dat BOS+ nog meer impact heeft. 

Jouw gift

Kies voor een maandelijkse of eenmalige schenking.