Updates
Meedoen & Campagnes

Schiet in Actie

Hou je van wandelen, fietsen, lopen of van lekkere wafels bakken? Wil je je passie graag inzetten voor een goed doel? Dat kan! Vul onderstaand formulier in, stuur een leuke foto mee en wij publiceren jouw eigen campagne op onze website. Waar de opbrengsten naar toe gaan, dat kan je zelf kiezen; naar onze werking in Vlaanderen of in de Tropen!

Dien jouw actie in

Artiestenbos

Als artiest breng je vreugde en inspiratie in het leven van mensen. Help ons deze magie uit te breiden door bij te dragen aan het Belgisch Artiestenbos.

Een lentebos voor Warre

Dag iedereen! Ik doe dit jaar niet mijn eerste communie of een lentefeest. In de plaats daarvan koos ik ervoor me in te zetten voor drie goede doelen. Eén hiervan is BOS+. Laten we de wereld samen een beetje groener maken door een heus bos te planten!

Adrie Bakker Bos

Het Adrie Bakker Bos is ons afscheidscadeau voor Adrie, een levendig eerbetoon aan zijn tijd bij Bakker België.

Een liefdesbos voor Hanne en Lukas

Ons liefdesbos wordt een resultaat van ons allemaal. Samenwerken met de mensen om ons heen die we het liefste hebben, om een extra stukje groen te creëren in België: daar gaan we voor!

Liefs, Hanne & Lukas

Delphine & Bart 22.12.2023

Spullen hebben we al genoeg. Van BOS mag er gerust wat + zijn.

herdenkingsbos lochristi

Herdenkingsbos Lochristi

BOS+ plant in december, samen met de gemeente Lochristi, een herdenkingsbos voor alle nabestaanden van slachtoffers van psychisch lijden. Plant een boompje in het bos om een geliefde te herdenken en doorbreek samen het taboe rond psychisch lijden.

Huwelijk Claudia & Bert

Omdat we geluk al in drievoud, en de meeste keukentoestellen al in tweevoud hebben, kunnen jullie via deze pagina BOS+ steunen.

Nieuw bos in Ham

Gemeente Ham wil, samen met BOS+, zorgen voor 3,5 hectare bos.
Daarvoor hebben we jouw steun nodig! 
Doe een gift en kom de bomen volgend plantseizoen samen planten.

Walden Festival: Draag bij aan een groener en inclusiever Brussel

Draag bij aan een groener en inclusiever Brussel door het inclusieproject van BOS+ te steunen.

Een verjaardagsbos voor Anja

De eerste 50 levensjaren zitten erop, op naar de volgende 50! Hoe zou het zijn om alvast 100 nieuwe bomen het voortouw te laten nemen? Dat voelt voor mij als een geweldig cadeau. Een waardevolle bijdrage aan de toekomst van ons allemaal. Doe je mee?

  • 1
  • 2