Updates
Meedoen & Campagnes

Schiet in Actie

Hou je van wandelen, fietsen, lopen of van lekkere wafels bakken? Wil je je passie graag inzetten voor een goed doel? Dat kan! Vul onderstaand formulier in, stuur een leuke foto mee en wij publiceren jouw eigen campagne op onze website. Waar de opbrengsten naar toe gaan, dat kan je zelf kiezen; naar onze werking in Vlaanderen of in de Tropen!

Dien jouw actie in

Delphine & Bart 22.12.2023

Spullen hebben we al genoeg. Van BOS mag er gerust wat + zijn.

herdenkingsbos lochristi

Herdenkingsbos Lochristi

BOS+ plant in december, samen met de gemeente Lochristi, een herdenkingsbos voor alle nabestaanden van slachtoffers van psychisch lijden. Plant een boompje in het bos om een geliefde te herdenken en doorbreek samen het taboe rond psychisch lijden.

Huwelijk Claudia & Bert

Omdat we geluk al in drievoud, en de meeste keukentoestellen al in tweevoud hebben, kunnen jullie via deze pagina BOS+ steunen.

Nieuw bos in Ham

Gemeente Ham wil, samen met BOS+, zorgen voor 3,5 hectare bos.
Daarvoor hebben we jouw steun nodig! 
Doe een gift en kom de bomen volgend plantseizoen samen planten.

Walden Festival: Draag bij aan een groener en inclusiever Brussel

Draag bij aan een groener en inclusiever Brussel door het inclusieproject van BOS+ te steunen.

Een verjaardagsbos voor Anja

De eerste 50 levensjaren zitten erop, op naar de volgende 50! Hoe zou het zijn om alvast 100 nieuwe bomen het voortouw te laten nemen? Dat voelt voor mij als een geweldig cadeau. Een waardevolle bijdrage aan de toekomst van ons allemaal. Doe je mee?

Met stalen ros voor meer bos!!

Fietsen voor meer bos, ideaal toch!! Met mijn fietsreis wil ik duiden op het belang van de Congolese bossen. Naast de ongelooflijke ervaring die me te wachten staat wil ik ook dat de reis een positieve impact heeft op lokale en globale uitdagingen. Daarom dat ik me verbind met het Faja Lobi project.

Jef, Bob en Chris worden 60 jaar

60 bomen voor 3 zestigers

50x Pollareberg

Ik ben Vervust Jonas, 26 jaar, wonend te Ninove. Al van kinds af aan ben ik wel bezig met sport & momenteel is dit triatlon. Sinds vorig jaar heb ik enkele partners/ sponsors/ vrienden achter mij kunnen krijgen om m'n eigen kledij te laten maken, om zo hun kleuren te verdedigen op wedstrijden. Eén van m'n doelen was om m'n sportieve prestaties te verbeteren, maar ook goede doel evenementen delen/ zelf aan mee doen/ of zoals nu, zelf te organiseren. Om BOS+ te steunen rijd ik 50x de pollareberg op en af.

Een pensioenbos voor Jo

Jullie kennen mij als een “groene jongen” die van elke gelegenheid gebruik maakt om te ijveren voor een gezondere omgeving. Bij het ouder worden gaat alles er op achteruit behalve mijn overtuiging dat we voor onze planeet Aarde veel meer zorg moeten dragen dan wat we nu doen. Vandaag vraag ik jullie vanuit mijn treurwilg om als cadeau voor mijn pensioenfeest een boompje aan te kopen

  • 1
  • 2