Updates

Ik wil bomen planten

Geboortebos

BOS+ heeft al enkele jaren ervaring met het aanplanten van geboortebossen. Het idee om aan je kind een bos te schenken in de plaats van een berg met babyspullen, is bovendien aan een opmars bezig.

Ik wil een geboortebos

Waarom een BOs planten?

Meer en meer ouders begrijpen het belang van bos en bomen, niet alleen voor ons en nu, maar ook en vooral voor later en toekomstige generaties. En wat is nu een betere gift dan een gezonde toekomst?

Natuurlijke filter

Voor het aanplanten van het bos wordt bovendien een gezamenlijke plantactie georganiseerd. Deze onvergetelijke dag, waarop al jouw vrienden en familie worden uitgenodigd, staat volledig in het teken van je telg en brengt al je dierbaren samen om zijn of haar geboorte te vieren.

Gezamenlijke plantactie

Bossen fungeren bovendien niet alleen als een natuurlijke filter voor fijn stof en schadelijke gassen in de lucht, het zijn ook gewoon heerlijke plaatsen om in te spelen, te ravotten en memorabele momenten in te beleven. Ben je dus in blijde verwachting van een kindje en wil je graag iets anders op jouw geboortekaartje dan de traditionele geboortelijst, kies dan voor een geboortebos.

Een plantactie met de hele familie

In het najaar, het begin van het plantseizoen, wordt het geboortebos aangeplant. Je kan ervoor kiezen om dit volledig door ons te laten doen, maar het is ook mogelijk om het bos samen met familie en vrienden, aan te planten. Wij voorzien op die dag al het nodige materiaal en begeleiden je bij het planten van de bomen.

Interesse?

Dit is hoe het verdergaat. Wil je graag eerst een vrijblijvend gesprek? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via bos@bosplus.be.

1

Vul het formulier in

Vul onderstaande vragenlijst in.

2

Unieke webpagina

Wij maken voor jou een persoonlijke webpagina op. De link naar de pagina kan je delen met vrienden en familie.

3

Opvolging donaties

Je kan via de webpagina de donaties en boodschappen voor het geboortebosje opvolgen.

4

Plantactie

Om het geboortebos aan te planten organiseert BOS+ samen met alle donateurs een plantactie.

Jouw contactgegevens

Gegevens baby

Jouw webpagina

Vul hier de boodschap in die wordt weergegeven voor de bezoekers van de webpagina
5MB limiet, jpg of png, liggende foto

Contacteer ons

Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Medewerker communicatie en fondsenwerving

Duygu Gök

duygu.gok@bosplus.be