Updates

Huwelijksbos

Wout en Dorien

8 Donaties
€ 1.625,00 Ingezameld bedrag
€ 203,13 Gemiddeld bedrag

Graag vieren wij samen met jullie ons huwelijk door samen bomen te planten!

Schenk een boompje

Why?

De Franse filosoof Jean Guitton schreef ooit: ‘Liefde is een door de natuur uitgevonden middel om de dood te overwinnen.’ Met ons trouwfeest uiten we onze liefde voor elkaar, maar ook onze gedeelde liefde voor de natuur. Niets verbeeldt die beter dan jonge bomen die jaar na jaar met ons meegroeien. Bomen zijn levende representaties van samen groot en oud worden. Met ons huwelijksbos geven we bovendien iets terug aan de natuur, die in tijden van klimaatverandering extra kwetsbaar is.

What?

Via BOS+ planten we een huwelijksbos aan in Holsbeek, naast de rivier de Winge, tussen het Wingepark en de E314. Zo helpen we CO² wegnemen bij de bron. Dankzij jullie bijdrage aan ons Festival of Love konden we geld inzamelen voor X m² bos. Dat is genoeg om de CO²-uitstoot van ons feest (alleen het transport stoot al snel 750 kg uit) terug te brengen tot op klimaatneutraal niveau. Maar samen kunnen we nóg meer doen.

How?

Naast de ‘festivaltickets’ kunnen jullie een extra duwtje in de rug geven aan ons bos. Als we 400 bomen planten of 2400 m² bos, creëren we na vijf jaar zelfs een klimaatpositieve impact. Geef ons bos een scheut (en ons een blos) met een vrije gift. Houd je alvast X november vrij in de agenda? Op die dag zouden we samen met jou het bos willen aanplanten. Een moment om samen terug te blikken én een afterparty waarvan nog generaties na ons zullen genieten

Wout De Coster

Top up!

Wout De Coster

Thank you all for buying tree tickets for our 'Festival of Love' !! <3

Dorien Maes

Let's plant that forest! Dorien & Wout

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Wout en Dorien".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.