Updates

Artiestenbos

Als artiest breng je vreugde en inspiratie in het leven van mensen. Help ons deze magie uit te breiden door bij te dragen aan het Belgisch Artiestenbos.

Ja ik steun deze actie

Muziek, da’s genieten. Natuur? Da’s ook genieten!

Als artiest heb jij de bijzondere gave om mensen te laten genieten. Jouw muziek brengt vreugde, troost en inspiratie in het leven van velen. Wat als we die magie kunnen uitbreiden naar de natuur?

Stel je voor: een prachtig bos, ergens in het hart van Vlaanderen, waar mensen tot rust kunnen komen, genieten van de stilte of juist van de klanken van de natuur. Een plek waar jouw artistieke spirit voortleeft in de bladeren, de vogels en de wind.

Laten we dit idee maar eens werkelijkheid maken!

Het Belgisch Artiestenbos

Wij nodigen jou uit om samen met ons het Belgisch Artiestenbos te realiseren. Dit bos wordt een plek waar muziek en natuur samenkomen, waar mensen geïnspireerd raken door de schoonheid om hen heen, net zoals ze door jouw muziek worden geraakt.

Door een bijdrage te leveren, groot of klein, help je mee aan de creatie van een oase van rust en schoonheid die generaties lang mensen zal laten genieten.

Ik doe mee

Wat gebeurt er na afloop van de actie?

Wanneer het plantseizoen nadert, ontvangen alle donerende artiesten een uitnodiging van BOS+ om samen het bos aan te planten.

Maak je alvast klaar voor een gezellig plantmoment in het najaar, artiesten onder elkaar. Meer info volgt.

Heb je in de tussentijd een vraag over je donatie? Stuur een mail en onze collega fondsenwerving Pascal helpt je met alle plezier verder.

Contact

Steun deze actie

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.

Adresgegevens

Voor het fiscaal attest hebben we je adresgegevens nodig

Wij gebruiken enkel het telefoonnummer als er problemen zijn met uw gift