Updates

Herdenkingsbos

Frank Exelmans

33 Donaties
€ 1.236,00 Ingezameld bedrag
€ 37,45 Gemiddeld bedrag

Als herinnering aan Frank planten we een bos, Frank die zo hield van het magische moment, opkomen, ondergaan van de zon. Één met de natuur, één met de wereld, een wereld zonder zorgen! Laat dit bos groeien als symbool van liefde, want Frank was liefde! Ik van jou voor eeuwig-mij van jou voor eeuwig.

Schenk een boompje

Anja Renckens

Lieve Frank, wat was jij een mooi mens. Ik zal je altijd in mijn Hart dragen

Véro et Marc Boigelot

Des années encore ton souvenir grandira à l'image de nos arbres 💞💞💞

Gwenny & Arne Van Rysselberghe

Voor altijd in mijn hart. ❤️

Joanie Mackenzie and family and friends from Canada

Dearest Frank-you carried a light, so bright, and it was always shining through in your actions-the way you showed your love for all of us-the way you helped every one when we needed it-how you played with us with complete abandon-we want to be with that light in the trees of your forest forever!

Tom Evy Nona Dita Mostin - Paessens

Frank, Je was niet alleen liefde en een prachtig persoon. Je hebt ook van ons mooiere mensen gemaakt. Dikke merci daarvoor ! Heel veel liefs, voor altijd in ons hart ❤️❤️❤️

Nadia Jacobs

Liefste Frank, Voor altijd zullen we je missen. Je hebt ons zoveel vriendschap en liefde gegeven. Je hebt het leven van iedereen mooier gemaakt. ‘Rouwen eindigt nooit, maar we vinden een manier om te lopen in het licht dat iemand achterlaat in plaats van te leven in de schaduw van pijn.’

Laad meer

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Frank Exelmans".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar tillia.eestermans@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.