Updates

Herdenkingsbos

Romy Styleman

132 Donaties
€ 6.020,00 Ingezameld bedrag
€ 45,61 Gemiddeld bedrag

235 landen, 235 bomen
Romy wilde heel de wereld zien.
Laten we haar over heel de wereld verder groeien.

Schenk een boompje

Haar dromen achterna

Op 24 oktober 2022 vertrok onze avontuurlijke dochter Romy naar Australië, haar dromen achterna. Dromen van vrijheid, andere culturen en wonderbaarlijke natuur.

Op 23 juni 2023 kwam haar reis, midden in het paradijs, op Magnetic Island tot een einde. Een ongeval met de scooter werd haar fataal, een paar dagen na haar 26ste verjaardag.

Wij blijven achter met pijn en verdriet, maar vooral ook dankbaarheid en trots. Dankbaarheid dat deze vrije globetrotter onze dochter was, dankbaar voor alle mooie herinneringen. Trots op haar avontuurlijke ziel, haar vrolijkheid, haar stralende lach en haar durf om grenzen op te zoeken én te verleggen.

Een herinnering en een droom

26 landen bezocht ze op 26 jaar: 26 keer een nieuwe cultuur ontdekt, 26 keer nieuwe mensen ontmoet, 26 keer verwonderd door prachtige natuur.

In die natuur en in die reizen leeft Romy voort. We willen graag over de hele wereld bomen planten in haar naam. Hier, dicht bij ons, als herinnering aan wie ze altijd zal zijn, in de rest van de wereld als eerbetoon en als droom, Romy’s droom.

Laten we deze droom samen verwezenlijken.

Plant een herinnering
Plant een droom
Plant een boom

 

Sandra Van Gysel

Alle liefde voor Romy en haar familie... Zo mooi om haar verder te laten groeien in de natuur. Warme groetjes, Sandra en Leo, Mathias en Lucas

Leentje Maes - Schoofs

💛💛💛

karina de bruyn

Ik zou graag een boom willen voor Romy die altijd zo lief was voor iedereen en haar lieve lach het was en is om trots op te zijn ❤️

Margy en marc Van laere van overmeire

Groei bloei als nooit tevoren ,jij blijft verder leven door dit mooie initiatief. Je was een prachtige jonge dame 💚🧡💛

Rita Fierens

Bedankt Romy voor dit mooie initiatief! Veel liefs! Michel en Rita💕

Alex Torfs

Romy je foto van je diploma uitreiking samen met Yascha en Izara zal altijd op onze schoorsteenmantel blijven staan. Laat een boom in jouw naam honderden jaren groeien…never forgotten…

Laad meer

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Romy Styleman".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.