Updates

Schenk een boomje

Niet beschikbaar

Op dit moment kan je geen boompje schenken. We zijn volop aan het slag om dit snel weer mogelijk te maken. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar boompjes@bosplus.be

Een boompje schenken tijdelijk niet meer mogelijk

We zijn volop aan de slag om boompjes met of zonder boodschap opnieuw te kunnen aanbieden. Alle boompjes die in het verleden werden aangekocht worden uiteraard geplant. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar boompjes@bosplus.be

Wil je toch een gift doen voor meer bos? Dan is een bijdrage aan ons Bosfonds hét alternatief, een investering die niet alleen bomen oplevert, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Doe een gift

Ga voor netto-boswinst

Hét alternatief voor een gepersonaliseerd boompje? Een investering in het bosfonds, die geeft 100% garantie op meer bos en bomen in Vlaanderen en de tropen.

Uw steun gaat uitsluitend naar bosaanplantingen in Vlaanderen en de tropen.

Samen gaan we voor netto-boswinst en verzekeren we extra bos zonder dat er elders bos sneuvelt.

 

Meer weten over het Bosfonds

Investeer in het Bosfonds

Jouw investering in het bosfonds, geeft garantie op meer bos en bomen. De steun gaat uitsluitend naar bosaanplantingen. We rekenen gemiddeld 12 euro per boom. Doe je dus een gift van 36 euro, dan weet je dat BOS+ ergens te lande 3 boompjes zal aanplanten. 

Mijn gegevens

Adres

We vragen je adres zodat we je een fiscaal attest kunnen opsturen.