Updates

Meedoen & Campagnes

Walden Festival: Draag bij aan een groener en inclusiever Brussel

Georganiseerd door: Walden Festival

3 Donaties
€580,00 Ingezameld bedrag
€193,33 Gemiddeld bedrag

39% verzameld

Walden Festival

Walden Festival is een initiatief van de makers van Klarafestival. De naam refereert naar het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver Henry David Thoreau. Hij koppelde natuurobservaties en filosofische overpeinzingen aan een pleidooi voor een betere samenleving en blijft meer dan 150 jaar na het schrijven van het meesterwerk mensen over de hele wereld aanmoedigen om duurzaam te leven. 

Walden Festival streeft niet alleen zelf naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, maar wil ook mensen – via muziek en een ontmoeting in de Brusselse groenruimte – actief met elkaar en met hun leefomgeving verbinden. Dit jaar werken we daarom samen met BOS+ aan een inclusieproject van Brusselse jeugdhuizen onder D’Broej om jongeren te verbinden in en door een groenere omgeving 

 

Meer weten
© Björn Comhaire

Verbinding tussen mens, muziek en natuur

Omdat Walden Festival in haar eigen organisatie steeds op zoek is naar verbinding tussen mens, muziek en natuur, en daarbij niemand wil uitsluiten, kozen we dit jaar om een inclusieproject van BOS+ te steunen. 

Naast een eigen bijdrage, wil Walden Festival graag ook anderen betrekken bij het steunen van het project. Want verbinding in en met de natuur voor iedereen, daar heeft iedereen ook baat bij. Jij kan dit project dus rechtstreeks ondersteunen met je donatie.

 

Lees meer over het project
© Frank Emmers

Investeer in een groener Brussel

Met je bijdrage investeer je op twee manieren in kwetsbare jongeren en meer groen in Brussel:

  1. BOS+ leidt vrijwilligers van de Brusselse jeugdhuizen op om natuurateliers te geven. Zo krijgen die ateliers een vaste plek in het aanbod van de jeugdhuizen.
  2. Onder leiding van BOS+ voeren de jongeren vergroeningen uit in de directe buurt van hun jeugdhuizen. Die directe aanplant heeft een grote impact: de jongeren krijgen eigenaarschap over hun buurt, die er zichtbaar op vooruit gaat.
    Elke donatie gaat integraal naar dit project.

€10,00

Els Philips

Steun deze actie

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Steek de organisator een hart onder de riem met een bericht

Adresgegevens

Voor het fiscaal attest hebben we je adres nodig