Updates
Nieuws

30 dagen wandelinspiratie

Ben jij een beginnende wandelaar en weet je niet goed waar naartoe? Of heb jij al heel veel wandelkilometers in de benen, en ben je op zoek naar nog meer wandelinspiratie?

Wandelsport Vlaanderen vzw wil alle Vlamingen overtuigen dat wandelen bijdraagt aan een actieve en gezonde levensstijl. In ‘normale’ tijden zorgen de plaatselijke wandelclubs voor tientallen georganiseerde wandelingen verspreid over heel Vlaanderen. Wandelingen waar je onbezorgd kan deelnemen en die eenmalig worden bewegwijzerd. Zo kom je langs unieke plekjes, paadjes en weggetjes die je anders nooit zou ontdekken. Zelfs heel dichtbij in je buurt.

Maar ook in deze Covid-19 periode zijn de wandelclubs inventief: momenteel organiseren de clubs permanent gemarkeerde wandelroutes. Wandelingen die openstaan voor iedereen, en die je kan volgen waar en wanneer jou het beste uitkomt. En speciaal voor 30-30 30 dagen lang, elke dag een andere wandeling. Klinkt goed, toch? Deze ‘corona-wandelingen’ vind je terug op onze wandelblog.

Geïnteresseerd in nog meer wandelinitiatieven?  Neem snel een kijkje op  www.wandelsportvlaanderen.be.  Wie graag wil deel uitmaken van de grote wandelfamilie van Wandelsport Vlaanderen, kan zich inschrijven via de website.

Lid worden biedt vele voordelen:

  • een heel degelijke verzekering
  • een gratis abonnement op het wandelmagazine
  • een uniek wandel- & reisaanbod

Als CM-lid kan je 15 euro terugbetaald krijgen op je lidgeld van Wandelsport Vlaanderen. Je krijgt hiervoor een voorgedrukt attest bestemd voor de mutualiteit.

Een leuk extraatje: Wie vóór 5 april 2021 federatielid wordt en de code CM2021! ingeeft op het aansluitingsformulier ontvangt samen met zijn lidkaart een mini-EHBO tasje. Past makkelijk in een rugzak of tas en is altijd handig bij onvoorziene omstandigheden.

Terug

Bovengrondse koolstofopslag in beheerde en onbeheerde bossen in Vlaanderen

Verslag themavoormiddag: de houtsector en import in Vlaanderen 

Lees meer artikels