Updates
Nieuws

Timber: Bosbaden voor Singles

Alle singles steek je hand op:

… wanneer je jezelf al wel eens in de knoop wringt om je te verontschuldigen of ‘een deftige verklaring te geven’ over hoe je toch in deze ‘vreselijke’ ‘staat van zijn’ terecht bent gekomen. 

… wanneer je met de glimlach van een monnik alle briljante adviezen slikt over hoe je zo snel mogelijk van dit ambetante ‘lot’ kan worden gered en verlost. Moet je jezelf niet eens uitlaten, je begint wat muf te ruiken!  

…wanneer je met flapperende oren luistert naar de eindeloze vragen. Hoe komt het dat je ‘dat’ niet meer kan ‘fixen’? Waarom ben je niet ‘ready to mingle’? Wat is jouw probleem? Je bent toch niet mensenschuw? Amai wat is er met jouw hart gebeurd? Ben je dan Algoritme-proof?

Onder ervaren singles gezegd en gezwegen: het hoe, waarom, het hoe lang … maakt niet uit. Jij bent het probleem niet … je bent ongetwijfeld ‘amazing’ en duikt met veel plezier handen vooruit voluit in een goed gesprek, gezelschap, een film, een lekker stukje eten of een streepje muziek. Dat is het ding niet. 

‘Het ding’ is misschien wel dat de apps, drukke cafés, heeeel veel mensen tegelijk, duffe luide cinemazalen, megalomane evenementen, een ontiegelijk laat uur waar je nog weken van zal moeten bekomen… al snel te funky worden en geen match zijn voor jou.

De omstandigheden waarin je al dat lekkers gaat consumeren spelen een rol. Ze maken het verschil tussen buiten/van jezelf gaan of op een open en kalme manier helemaal als jezelf fris en fruitig onder de mensen te komen en zo misschien wel in die ‘staat’ een toekomstige date te kunnen ontmoeten. 

Daarom! ‘Ladies & gentlemen’:

Katriina (IG @forestmindedkatriina) en Annelies (IG @sterksensitief) – twee Forest Mind Bosbad-gidsen – kregen de pijlen van Cupido in handen en toverden IG @TimberBelgie uit hun hoed. Tadaaa!

Want natuur werkt altijd. 

Een bosbad is de formule : een introvert-vriendelijke, HSP-vriendelijke, mens-vriendelijke, happy ontmoetingsplaats in de natuur. Een plek en moment waar je gewoon op je gemak even mega afwijkend single kan zijn. Je leest het goed, exclusief voor singles.  

Voor de durfallen lees gerust vlotjes door. Voor diegenen die eerste de temperatuur van het water willen testen voor ze in zo’n bosbad duiken: lees hier meer over Forest Mind en bosbaden

Onze boodschap aan alle buiten-gewone, eigen-aardige, gemiddeld rare, zeer natuurlijke mensen is… ben je op zoek naar een echte, plezante, waardevolle ervaring met gelijkgestemden —> kleur dan samen met ons buiten de lijntjes en ga mee op een Timber-bosbad. 

Ga je mee: check @timberbelgie of stuur ons een berichtje timberforestmind@gmail.com 

Data lente 2023: 35 EUR voor 3u 

1 mei 14u: Averbode Bos en Heide: Nederlands/Engels

20 mei 15u: Woluwepark Brussel: Engels/Nederlands

3 juni 15u: Meerdaalwoud Heverlee: Nederlands/Engels

24 juni 13u: Schulensmeer Lummen: Nederlands/Engels 

Help ons het goede woord verspreiden en laat je single natuur-liefhebbende vrienden weten dat Timber bestaat !

Alle singles, verenig u… Let’s connect. 

Annelies & Katriina

Terug

Bovengrondse koolstofopslag in beheerde en onbeheerde bossen in Vlaanderen

Verslag themavoormiddag: de houtsector en import in Vlaanderen 

Lees meer artikels