Updates
Nieuws

Wandelende start van 30-30 campagne!

Op zondag 30 april trokken meer dan 700 wandelaars onder de stralende zon op pad door het Vlaams-Brabantse landschap in Ezemaal. 

Al jaren inspireert Pasar wandelaars en fietsers met een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Afgelopen weekend (30/04) brachten ze meer dan 700 enthousiastelingen samen voor het eerste Wandelfestival, dat doorging in Ezemaal (Vlaams-Brabant).

Van een geweldige start van onze #3030campagne gesproken! Met ons drie standjes was ook BOS+ zichtbaar aanwezig en zorgden we voor amusement voor groot en klein.

Met heel wat infostandjes en animatie onderweg, was het plezier verzekerd voor groot en klein. Achteraf konden de deelnemers genieten van een drankje in de eerste lentezon, optredens, een springkasteel én een silent disco.

MEER OVER PASAR

Ook BOS+ was aanwezig, om zo onze #3030campagne nog meer in de verf te zetten. Al wandelend meewerken aan meer bos in Vlaanderen, waarom zo je niet meedoen?

Wandelen is iets eenvoudigs en vaak onderschat, en toch buitengewoon goed voor onze gezondheid. Of je met je familie, vrienden, collega’s of alleen wandelt, snel of slenterend, in de platteland, zee of in het bos: wandelen in de natuur kent zo veel gezondheidsvoordelen.

Maar bewegen is mee dan alleen wandelen. Daarom verzorgden we onderweg een bosbad- en landartactiviteit, maar ook een spelletje kubb of spikeball voor wie wou. Zo tonen we dat je jouw beweegminuten ook op andere manieren kan verzamelen. Alleen of in groep: alles kan!

Wij willen alvast Pasar bedanken dat we aanwezig mochten zijn op hun uniek Wandelfestival. Het was ontzettend fijn om samen met 700 enthousiaste bewegers van de dag te genieten.

Meer lezen over de gezondheidseffecten? We verwijzen hier graag naar enkele wetenschappelijke artikels.

Terug

100 schoolkinderen kleuren eigen speelbos op ‘betonzinnig’ plein in Antwerpen

Bovengrondse koolstofopslag in beheerde en onbeheerde bossen in Vlaanderen

Lees meer artikels