Updates
Nieuws

Vlieg mee met onze winnaar van 30-30 editie 2018

Meedoen aan 30-30 is niet alleen werken aan je eigen fysieke en mentale gezondheid. Door het invullen van je dagboek en het deelnemen aan de impactmeting, verzamelen we cijfermateriaal over de invloed van bewegen in de natuur op je gezondheid. Met deze data willen we het beleid overtuigen van het belang van natuur in ieders nabijheid. 

Wie de 3 vragenlijsten van de impactmeting invult, maakt kans op onze hoofdprijs: een ballonvaart voor 5 personen. An De Rijck was  de gelukkige winnaar van onze campagne 2018: “Wat een prachtig cadeau, en dit door deel te nemen aan een leuke, gezonde en ontspannende actie!”.  Half augustus was het dan zover: Marike, de dochter van An en vier vriendinnen gingen in Weert aan boord van de CM-luchtballon voor een heuse luchtdoop. “Dolenthousiast waren de meisjes en ik volgde even enthousiast met de volgauto. De ballon vloog over de Schelde, via Temse richting Hamme. Het uitzicht was adembenemend.” 

“Door 30-30 werd ik me bewust van het feit dat, ook al woon je dichtbij het groen, je soms te weinig tijd neem om ervan te genieten. Wij wonen midden in de natuur, zodat ik vanuit de tuin recht het bos in loop of een rondje op de dijk kan fietsen… Ik neem dan ook met veel plezier opnieuw deel aan de editie 2019!”

Terug

Bovengrondse koolstofopslag in beheerde en onbeheerde bossen in Vlaanderen

Verslag themavoormiddag: de houtsector en import in Vlaanderen 

Lees meer artikels