Updates

Huwelijksbos

Janne & Michiel

3 Donaties
€ 580,00 Ingezameld bedrag
€ 193,33 Gemiddeld bedrag

Op 21 augustus 2021 trouwden wij. En dat werd gevierd!  


Getuigen van het feest en het heerlijke gezelschap zijn deze bomen. Voor elke aanwezige, die mee vierde op onze liefde planten we een boom. De herinnering aan onze fijne dag en onze aanwezige vrienden en familie zal op deze manier elk jaar verder groeien. 


Bos+ gaat op zoek naar een stukje grond voor ons huwelijksbos. Wij gaan jullie bomen alvast mee in de grond steken in het najaar van 2022.  


130 bomen is een mooie start, maar wie wil, kan een extra donatie doen aan ons huwelijksbos. Dan word je uitgenodigd voor de plantdag.  


Janne en Michiel
 

Schenk een boompje

Tim Coppieters

Top plan 💪❤️

Iris Roelens

Wat zijn wij fan van jullie, jullie liefde en jullie huwelijksbos! Dikke kussen

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Janne & Michiel".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.