Updates

Herdenkingsbos

Johan De Smedt

69 Donaties
€ 3.640,00 Ingezameld bedrag
€ 52,75 Gemiddeld bedrag

Dit bos is voor Johan, maar ook voor alle mantelzorgers die onzichtbaar de jarenlange strijd tegen psychisch lijden aangaan en soms ondergaan.

Schenk een boompje

Het bos van John

29 maart overleed mijn broer Johan. Na een jarenlange strijd tegen depressies en angsten besliste hij uiteindelijk zelf om uit het leven te stappen.

Dit bos is voor hem, voor ons maar ook voor alle mantelzorgers die onzichtbaar de jarenlange strijd tegen psychisch lijden aangaan en soms ondergaan.

Onze wens is om een bos te scheppen waar wij, maar ook anderen die hetzelfde meemaakten rust kunnen vinden, kunnen loslaten door te zien groeien. Een groene long die onze wonden heelt en waar we kunnen treuren om diegene die we onderweg plots verloren.

Laat het bos voor Johan groeien

Het herdenkingsbos voor Johan wordt een plaats om samen in te vertoeven, herinneringen boven te halen en nieuwe momenten te beleven.

Het bos zal bovendien niet enkel een levende herinnering zijn, maar ook fungeren als natuurlijke filter voor fijn stof en schadelijke gassen, als nieuwe woonplaats voor heel wat fauna en flora, als airco op warme dagen en als een warme omhelzing tijdens koude winterdagen.

 

 

Amina AïtOuhmane

Opdat het velen deugd zou doen.

Erwin De Smedt

on-dit bos van John zullen we even verpozen en in alle rust denken aan de leuke herinneringen met Johan

Dirk Bogaert

Ik vind dit een prachtig initiatief

Frederik De Smedt

Zijn herinnering ritselt door onze harten.

Johan en Monique De Smedt - De Canne

Rust zacht Johan. Je blijft in onze gedachten.

Kim en Ann De Prater-Slabbaert

Een mooi initiatief voor mijn lieve neef

Laad meer

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Johan De Smedt".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.