Updates
© Vilda (Rollin Verlinde)

Geboortebos

Linus De Mil

19 Donaties
€ 925,00 Ingezameld bedrag
€ 48,68 Gemiddeld bedrag

Dag allen,


Met trots verwelkomen wij Linus. Hij zal, omringd door ons en jullie, ongetwijfeld niets tekortkomen.


Alle liefde en wijze raad die jullie ons beiden doorheen ons leven gaven, zal onverminderd en onverhinderd bij hem terecht komen.
Omdat wij Linus willen laten kennismaken met al het moois dat bos en bomen ons te bieden hebben en een gezonde plek willen geven om op te groeien, doen we ter ere van zijn geboorte graag iets meer. We hebben er voor gekozen om met jullie hulp voor hem een bos te planten!


Bos helpt niet alleen om het klimaat te regelen, het zou ook gewoon het mooiste cadeau zijn dat Linus en zijn generatiegenootjes zich maar kunnen wensen.


Indien je dus graag iets wil schenken, kies dan voor een boompje in het geboortebos van Linus.


Wie zelf graag de handen uit de mouwen steekt, kan ons later dit jaar bovendien vergezellen tijdens een plantactie van BOS+ en zo zelf samen met ons een boompje planten in Linus' geboortebos.

Meer info hierover wordt jullie dan zeker nog bezorgd.

Schenk een boompje

Hans Beeckman

Onze bijdrage, laaattijdig zoals meestal. Het plantseizoen is gelukkig nog niet aangebroken. Nog eens proficiat met jullie groeiend gezin en geweldig dat jullie gezinsleven en engagement weten te combineren. Linus en zijn planeet zullen het nodig hebben. Kristien & Hans

Team B&B Dienst Stedenbouw En Ruimtelijke Planning

Een hele dikke proficiat vanwege de collega's van team B&B! Een schoner cadeau voor Linus kunnen wij ons alvast niet inbeelden ;-) Groetjes, Emelie, Steven, Fien, Elise, Jorrit, Liessa, Julie, Barbara, Sofie, Eva, Lisa, Sara DG, Sara V, Sandra, Bruno, Django, Sven, Roeland, Lynn & Liesbeth

Sarah Decadt

Veel bosplezier!

Anthony En Sophie Burssens - Dufaux

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Linus!! groetjes Sophie en Anthony Thibaut en Margaux

Kristof & Karen Haneca - Cox

Nog een late proficiat aan de ouders en grote zus!

Jan Van Den Bulcke

Proficiat met jullie zoon! Van Jan, Darline en Kobe.

Laad meer

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Linus De Mil".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.