Updates
© Melina Beckers

Verjaardagsbos

Melina Beckers

16 Donaties
€ 685,00 Ingezameld bedrag
€ 42,81 Gemiddeld bedrag

Er is geen mooiere plek voor mij dan de bossen; Een plek doordrenkt met rust en betovering. Hier voel ik mij op mijn best. Wil jij je steentje bijdragen aan mijn verjaardagsbos? Een plek waar we samen herinneringen kunnen koesteren en even stilstaan om te genieten van het leven. Dit is onze kans!

Schenk een boompje

BBSi bv

Happy birthday baby

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Melina Beckers".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.