Updates

Geboortebos

Noor Vansteenbrugge

36 Donaties
€ 1.330,00 Ingezameld bedrag
€ 36,94 Gemiddeld bedrag

Ditmaal geen geboortelijst want spullen we hebben we al genoeg. Je doet ons wel een plezier met een boompje in Noor haar geboortebos. Dries, Charlotte, Cas, Ina en Noor.

Schenk een boompje

Anne-Marie Vindevogel

Van harte gefeliciteerd, beste familie Vansteenbrugge-Delhuvenne en van harte welkom, lieve Noor! Lieven en Mieke Debrabander-Vindevogel

Koen en Astrid

Proficiat! Liefs Astrid en Koen

Hans en Ingrid Vansteenbrugge-Lassuyt

Proficiat met de geboorte van Noor. We kijken uit naar het geboortebos van Noor. Dikke knuffel van Opa Hans en Oma Ingrid

Schenk een boompje

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Kies een bedrag

Dit is nodig omdat wij vanaf 1/1/2024 verplicht worden het rijksregisternummer bij de fiscale attesten te vermelden; ze zullen ook voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden. Zonder dit nummer kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.
Als je dit uitvinkt sturen we jouw bericht enkel naar de aanvrager van het bos

Adresgegevens

We hebben je adres nodig om een fiscaal attest te kunnen sturen.

We gebruiken dit alleen als er problemen zijn met uw gift
Beste donateur,

Jammer genoeg ondervinden we momenteel wat technische problemen op onze website, waardoor het betaalscherm niet altijd tevoorschijn komt.

Mocht je problemen ondervinden, kan je als alternatief rechtstreeks op onze giftenrekening storten.

Gebruik hiervoor het rekeningnummer BE16 8939 4413 1074 met als mededeling "Gift Noor Vansteenbrugge".
De boodschap die je graag wil doorgeven, mag je mailen naar duygu.gok@bosplus.be met de melding of deze ook op de website geplaatst mag worden. Wij gaan hiermee aan de slag zodat alles op de juiste plek toekomt.

Om de technische problemen op te volgen, monitoren we momenteel het gebruik van deze pagina aan de hand van Hotjar. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We doen er ondertussen alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.