Updates

BOS+ en Henkel planten samen een bos

Henkelbos

Eind 2024 plant Henkel, het bedrijf achter merken zoals Fleuril, Gliss, Taft, Syoss en Witte Reus, een bos aan. Om werk te maken van een meer duurzame bedrijfsvoering deden ze een beroep op BOS+, om een goed doordachte bebossing te verwezenlijken. Het bos komt in Willebroek en zal beginnen met zo’n 2500 boompjes.

Het terrein

Wat nu een weide is in industriegebied zal omgetoverd worden tot een biodivers en multifunctioneel bos. Met een grootte van ongeveer 1 hectare zal het een mooie vergroening betekenen in deze anders zo grijze buurt. 

© BOS+

Plant jij mee bomen aan?

Met de aankoop van producten van Henkel in de actie bij Kruidvat draag jij je steentje bij in het mede mogelijk maken van deze mooie vergroening. Dank daarvoor, dat waarderen wij enorm!

Jij kan ook bijdragen aan meer en beter bos in Vlaanderen en in de tropen. Via onderstaande knop doe je snel en makkelijk een gift aan BOS+. 

BOS+ is een vzw die in Vlaanderen zorgt voor extra bos en bosbescherming. In de tropen hebben ze projecten om grote stukken regenwoud, zoals het Amazonewoud of het regenwoud in Congo, te beschermen tegen illegale ontbossing. 

 

Steun BOS+