Updates
schenk een boom

Ik wil bomen planten

PLANT EEN BOOM

Bomen zijn van levensbelang voor natuur, mens en dier. Ze zuiveren de lucht, nemen CO2 op, zorgen voor verkoeling, zijn goed voor de biodiversiteit en creëren samen de mooiste plekken op aarde. Zet je in voor een bosrijke wereld en plant een boom, samen met BOS+.

ALS PARTICULIER

Ontvang een uniek certificaat, plant een boom en ontvang jaarlijkse updates.

ALS BEDRIJF

Draag ook als bedrijf een steentje bij aan een groene en gezonde aarde voor iedereen.

De impact van jouw bomen

Plant een boom en draag een steentje bij aan een groene en gezonde aarde voor iedereen. Als bewijs van je donatie krijg je van ons een boomcertificaat met jouw naam op. 

Plant een boom

Aangeplant in Vlaanderen

Alle boompjes worden eerstvolgende plantseizoen aangeplant in Vlaanderen.

Plant mee je eigen boom

Je wordt uitgenodigd voor de plantactie om uw eigen boompje(s) te komen planten.

Boomcertificaat

Als bewijs van je donatie krijgen jouw begunstigden van ons een boomcertificaat. Met dit certificaat kunnen zij zich inschrijven voor jaarlijkse updates en foto’s van het bos.

Krijg foto’s en updates

Je ontvangt updates en foto’s over de vooruitgang van het bos. Zo kunnen jullie het bos van dichtbij zien groeien en bloeien.

Schenk een boom

Ben je op zoek naar een duurzaam, origineel geschenk? Schenk een boom! Zowel jij, als de ontvanger van jouw origineel geschenk, ontvangen van ons:

  • een uitnodiging om de boompjes samen te planten,
  • jaarlijkse updates van het het bos,
  • foto’s van het bos.

Jouw begunstigde ontvangt bovendien een persoonlijk boomcertificaat! Het certificaat kan je zelf afdrukken en afgeven of rechtstreeks door ons laten versturen.

Schenk een boom

Schenk bomen op maat van je bedrijf

Wil je graag bomen schenken per verkocht product of koppelen aan een dienst van je bedrijf? Neem dan contact met ons op en samen zoeken we naar de beste oplossing.

Deel je idee
Schenk een boom